Shouting Here!!

tolong la..jgn jerit2...

Saturday, June 25, 2011

taik la...

Lu orang x payah la nak tukar2 status kejap married, kejap in relationship, kejap engaged, kejap complicated..wa taw la lu bahagia..klo gadoh kejap2 je..x payah la nak bgtaw org yg lu gadoh ke hape..taik la..

Thursday, June 23, 2011

ahhh..shitttt!!

semalam wa mimpi pegi kelas..ngan member2...member sume nak pegi kelas..adeh...adekah ini petunjuk??

Monday, June 13, 2011

aah.."kecik" je la

aku tak tau ape bende yang merasuk kat member aku sorang nie..ayu rumi juli..(haha..ku x taw mcm mne nak tag name hang ayu..sbb aku bukan lah seorang blogger tegar macam hang...apetah lagik menggelar diri aku yang kacak dan tampan ini sebagai seorang blogger..)..oit..ayu..bek hang ajar aku cam mne nak tag nm org kat sini...haha..sumpah..aku xde shahwat nak menggodek blogspot..nak letak bintang kelip2 kat wall..wall ke??..g mampos sme lu...x stim pon weh..

pelik...tetibe dy tukar profile picture power ranger merah...buat entry pasal power rangers...siap nak ade siri lagik..tapi stakat ni baru 1 siri..aku nak nengok takat mane kehandalan dia sebagai perogol bersiri..eh eh eh typing error plak..blogger bersiri...

tapi kan ayu..betol cakap hang...power ranger pink tu..aku x taw pa name dia..tp "kecik" kot...aku rse time tu dy blom baligh lagik..kanak2 lagik...badan je basar kan..tpi..jiwa kanak2..haha..

sila bace entry terbaru ayu suri hanyut..di laman sesawang

http://ayuerobin.blogspot.com/2011/06/power-rangers-katon1.html

Saturday, April 30, 2011

Jangan Berlebih lebih

Dengan Nana Allah Yang Maha Pengasih dan Penyayang..Assalamualaikum dan selamat petang

Otak beku..x taw ape nak tulis...idea x kreatif...mungkin sebab otak udang..berkawan dengan lembu..membuat diri menjadi dungu...tak mampu berfikir, mengeluarkan idea2 bernas seperti sang cendiakawan..hanya sebuah coretan, kutukan dan itulah manusia bermindakan kelas ketiga..hanya tahu menunggu, mengharapkan sesuatu, rezeki tak akan jatuh bergolek..tapi usaha itulah yang membezakan kalian dan otak2 udang itu...mungkin aku juga sebahagian daripada mereka mereka itu..Ya Allah...sesungguhnya aku malu..

kadang-kadang, manusia memang x reti nak bersyukur..ya, manusia memang x pernah puas dengan apa yang dia miliki..yang pendek nak jadi tinggi, yang miskin nak jadi kaya, yang hitam nak jadi putih..so, berlumba lumba lah mereka yang hitam ni beli produk2 kecantikan dengan harapan " ya Allah, aku dah berusaha nie,harap2 muka kau akan jadi lebih putih macam snow white,,"..

perempuan aka wanita..memang x boleh nak lari, kalau kita sebut dengan kecantikan..sampai kan, ramai usahawan usahawan seluruh dunia, menjadi kan wanita sebagai target market dyorg...look and see, barangan online, kebanyakan nya adalah produk wanita...shawl, dress, baju, tudung labuh, hanger gantung shawl pon ade, tudung segala nenek cucu pon ade, semua barangan pmpn...

alat solek..x yah cakap la...melambak, sume nak bagi pompuan dok pakai...adeh...sampai begitu skali perempuan di eksploitasikan...

okeh, agak2 ni da macam nak lari topik dah nie...bile dibincang bincang bersama rakan rakan sepengajian, mereka ini adalah lelaki..bukan lelaki lembut..nox pondan dan bapuk..mereka ini adalah lelaki tulen, lelaki yang akan eraksi bila melihat perempuan seksi, gemar melihat alat2 tarikan yang ada pada badan wanita..(itu pikir sendiri)..ktorg dok gosip pasai perempuan dan make up di muka nya..kutuk2 perempuan yang pakai makeup..idea ni berlaku selepas poster presentation plant design..melihat, ada yang pakai itu, ada yang pakai ini, ada yang x make up..ade yang make up..ada yang tebal dan ad yang nipis..

majoriti kami yang memiliki nafsu terhadap perempuan ini, agak gemar, melihat mereka yang pakai bedak nipis kat muka..x suka yang pakai lipstick tebal macam tembok batu, x suka yang pakai blusher kat pipi..klo muka kalian adelah sama dengan putih dan gebu, itu sangat sungguh cantik untuk di tatap..tapi jika muka kalian adalah sama dengan dakwat pensel 2B, ataupun kalau tangkap gambar memerlukan flash tu, x payah la pakai...agak huduh di situ...hitam campur dengan pink..masyaallah..haha

tapi dalam banyak2 yang situ, seorang student memang sangat cantik..nme nya NJS...student tahun 4SK*..x mekap, x pakai inai,berbaju kurung, memakai inner.. cincin pon xde..makne nye belum berpunye...muka manis macam nak kne ciom2..haha..ya allah..sungguh gatal aku ini..kne kawin dah nie...hahaha





Monday, February 28, 2011

da 5 tahun..ape nak jadi??

satu hari...tengah dok pikir..ape kah yang akan berlaku kat aku dalam mase 5 tahun lagi...

main playstation bersama kawan kawan...
seorang engineer yang pening kepala nak buat mass balance ngan heat balance
dah ade 2 org anak...teheee....hahaha

ade sebijik road bike...ado sapo2 yang nak bogi x??
mempunyai perut yang kempis seperti sekarang nieh..tapi da ade lapik2 da..cano nak maintain nieh..adehh
dan sebagainya...(^_^)